Velux akcija

VELUX proizvodi za zaštitu od svetlosti, toplote i insekata


Recite zdravo suncu a zbogom toploti!
Letnji meseci…
Kako da sprečimo pregrevanje naših domova u potkrovlju?


Kada dođe leto, sunce je visoko na nebu. Svi ti sunčani sati su dobri za naše telo i dušu, ali takođe mogu da budu izazovni kada je u pitanju temperatura u našim domovima u potkrovlju. Srećom, možemo nešto da uradimo po tom pitanju.


Ukoliko želite da zadržite prijatnu temperaturu u svom domu, onda treba da vrele sunčeve zrake skrenete pre nego što pogode prozor i zagreju staklo krovnog prozora. To možete uraditi veoma efikasno sa VELUX spoljnim mrežicama koje sprečavaju pregrevanje domova i pomažu očuvanju prijatne klime. Smanjuju toplotu i do 76%, a specijalna stvar kod VELUX spoljnih mrežica je da je materijal od kog su napravljene providan, tako da ne blokiraju u potpunosti sunčeve zrake. Želimo da uživamo u suncu i da nam prostorije budu lepe i svetle, a VELUX spoljne mrežice nam upravo to omogućavaju.


VELUX spoljna tenda je nešto što bi svaki VELUX krovni prozor trebalo da ima, kombinacijom unutrašnje roletne i spoljne mrežice, postiže se savršena unutrašnja klima i komfor u potkrovlju.


Ako ne želite da vas budi rano jutarnje sunce u vašem potkrovlju, idealno rešenje je Siesta roletna za potpuno zamračenje. Za kvalitetan i zdrav život jedan od osnovnih uslova je zdrav san. Ako vam je potrebna prijatna tama za odmor i relaksaciju, dovoljno je samo da jednim pokretom spustite Siesta roletnu i cela prostorija će biti zamračena.


Pored velikog izbora unutrašnjih roletni za potpuno zamračenje, u VELUX asortimanu postoje i roletne za usmeravanje i ublažavanje svetlosti. Dostupan je veliki broj modela i dezena, a jedinstvena odlika svih VELUX roletni je da se veoma brzo i lako ugrađuju.


Leto je već počelo sa svim svojim dražima koje nam donosi. Ali zajedno sa toplim danima dolazi i ne baš tako prijatna najezda insekata. Veliki problem mogu imati naročito stanari potkrovlja, ali ukoliko imate VELUX krovne prozore, postoji odlično rešenje – VELUX komarnik. Ne dozvoljava ulazak insekata, a u isto vreme omogućava slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha u prostoriji. Ugrađuje se sa unutrašnje strane, na unutrašnju oblogu oko VELUX krovnog prozora.